INSPIRATION OG

Find viden og redskaber, der kan skabe mediesundhed for børn og unge

På denne side kan du som barn, ung, forælder, pårørende eller fagperson finde viden om relevante emner, som relaterer sig til børn og unges seksualitet i en digitaliseret verden. Endvidere finder du links til materialer, som kan bidrage til forståelse og hjælp til, hvad der kan skabe trygge rammer for børn og unges færden på nettet. Alt i alt er det inspiration til forebyggelse af, at børn og unge udsættes for og potentielt skades af uhensigtsmæssige påvirkninger af seksuel karakter, og til at skabe og styrke fundamentet for en sund kultur i forhold til det at bruge, færdes og navigere på de digitale medier og platforme.

Der kan også tages udgangspunkt i denne viden til dialog mellem barn og voksen. Det kan gøre, at de svære emner bliver mindre tabubelagte at tale om, når de evt. skaber problemer for børnene ud fra oplevelser, de støder på – vær åben og ærlig i dialogen, så barnet ikke føler skyld og skam.

Emner og materialer relateret til børn og unges seksualitet i en digitaliseret verden

Støt og hjælp

Du kan bidrage som medlem, frivillig og økonomisk til at vi kan nå ud til alle skoler og forældre med information og rådgivning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i seneste nyt og input til at styrke børn og unge.

Scroll til toppen

Brug for hjælp
Kontakt os, hvis du oplever bekymrende adfærd hos børn og unge i enten hjem, institution, skole eller på ungdomsuddannelse, der kan relateres til deres brug af digitale medier eller færden på digitale platforme – og som er af seksuel karakter.

Kontakt os og få personlig rådgivning

Onsdage kl. 15 – 17

Udenfor vores gratis telefoniske rådgivningstid, kan du vælge at sende en besked

Hjælp til miniundersøgelse på få minutter (anonymt)
Dage
Timer
Det digitale univers står åben for enhver

Få guiden tilsendt som pdf: “Beskyt børn mod online pornografi”

*Du skrives samtidig op til at modtage mails med viden, rådgivning og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Dine personoplysninger behandles efter gældende
persondatalov jf. vores Privatlivspolitik.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.