WORKSHOPS OG TEMAMØDER

Få dybdegående viden og konkrete redskaber

Aktiviteterne giver dig bl.a. indsigt i og viden om

  • hvad der kendetegner børn og unges normale udvikling i forhold til seksualitet.
  • og redskaber til, hvordan man som voksen på bedst mulig vis kan skabe rammer for, forebygge, vejlede samt støtte børn og unge i at udvikle deres forskellige kompetencer i forhold til at bruge, færdes og navigere på de digitale medier og platforme.
  • hvilke former for interesser og adfærd hos børn og unge, der kan være udtryk for følgevirkninger af uhensigtsmæssige seksuelle påvirkninger.
  • hvad du kan gøre, hvis du oplever bekymrende adfærd hos børn og unge.
  • hvilke seksuelle påvirkninger, der kan være skadelige for børn og unge, samt hvilke følgevirkninger disse kan have for børn og unges trivsel, læring og udvikling.
  • hvordan du som voksen kan vejlede og støtte børn og unge i at bruge, færdes og navigere på de digitale medier på en sund og alderssvarende måde.

Siden vil løbende blive opdateret med forskellige aktiviteter. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

Anden inspiration og viden

Udover vores forskellige aktiviteter, kan du som forælder, pårørende eller fagperson få gratis telefonrådgivning, eller du kan finde inspiration og viden om forskellige relevante emner under Viden om.

Støt og hjælp

Du kan bidrage som medlem, frivillig og økonomisk til at vi kan nå ud til alle skoler og forældre med information og rådgivning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i seneste nyt og input til at styrke børn og unge.